Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
Rychlá tvarohová štóla podle Josefa Maršálka: Měkká je i bez odležení, voní po citronu a snadno se dělá
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Ice cream tacos: Neobvykle servírovaná zmrzlina v tortilách vypadá efektně, posypaná čokoládou a oříšky je neodolatelná
Jídelní rozmary slavných: Matt Damon nemá rád růžičkovou kapustu a miluje pálivé tacos s hovězím masem
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Retro okénko: Hermelín stával v minulosti jen 3 Kčs. Na slavném sýru s bílou plísní na povrchu si pochutnáváme již téměř 80 let
Rady na vyklopení velikonočního beránka z formy: Stačí využít osvědčený postup i pár fíglů a beránek bude výstavní