KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Hodnocení 1× Co upéct z kvásku? Tento zázrak neslouží jen k pečení chleba, zkuste i jiné dobroty
5 foto Hodnocení 2× Jak upéct žitný chléb? Deset odpovědí na nejčastější otázky, které vás zajímají
5 foto Hodnocení 1× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb
7 foto Hodnocení 11× Co dělat, když nevykyne kvásek? Zachovejte klid, kvásku pomozte nebo začněte znovu
9 foto Hodnocení 30× Desatero rad na téma kvásek: Přinášíme odpovědi a připravíme vás na skvělé chleby
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí
Pečeme s Ivou: Tmavý žitný chleba připravíme velmi snadno. Nejlépe chutná s jemnou tvarohovou pomazánkou a pažitkou
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima
9 foto Josef Maršálek nabídl recept na svůj nejoblíbenější letní koláč: Nebojte se spousty lesního ovoce a zázvoru, říká
Historie na talíři: Stavitelé Stonehenge si pochutnávali na mase a měli ingredience na přípravu jednoduchého „cheeseburgeru“