Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
5 foto Hodnocení 16× Jak upéct domácí kváskový chléb? S našimi radami a tipy to hravě zvládnete i vy
Hodnocení 1× Co upéct z kvásku? Tento zázrak neslouží jen k pečení chleba, zkuste i jiné dobroty
5 foto Hodnocení 6× Jak upéct žitný chléb? Deset odpovědí na nejčastější otázky, které vás zajímají
5 foto Hodnocení 2× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb
7 foto Hodnocení 15× Co dělat, když nevykyne kvásek? Zachovejte klid, kvásku pomozte nebo začněte znovu
9 foto Hodnocení 33× Desatero rad na téma kvásek: Přinášíme odpovědi a připravíme vás na skvělé chleby
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí
Pečeme s Ivou: Tmavý žitný chleba připravíme velmi snadno. Nejlépe chutná s jemnou tvarohovou pomazánkou a pažitkou
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Domácí přírodní maggi: Jak je vyrobit z libečku snadno a bez námahy? Zabere to pouhých 5 minut a výsledek je perfektní
Kakaové hvězdičky s kokosovým krémem a žloutkovou polevou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 JanaDorazinova 10 min