Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
5 foto Hodnocení 1× Jak upéct žitný chléb? Deset odpovědí na nejčastější otázky, které vás zajímají
5 foto Hodnocení 1× Proč se srazí chleba? Za sraženým chlebem může stát hned několik zbytečných chyb
7 foto Hodnocení 4× Co dělat, když nevykyne kvásek? Zachovejte klid, kvásku pomozte nebo začněte znovu
9 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma kvásek: Přinášíme odpovědi a připravíme vás na skvělé chleby
33 foto Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Pečeme s Ivou: Nejjednodušší recept na kváskový chléb, který se dá jíst denně, a nikdy se vám nepřejí
Pečeme s Ivou: Tmavý žitný chleba připravíme velmi snadno. Nejlépe chutná s jemnou tvarohovou pomazánkou a pažitkou
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Hodnocení 103× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut