Využijte podzimní úrodu naplno: Jablka do štrúdlu a dalších sladkých jídel si snadno zavařte do zásoby
Božský chleba, koblihy od Ebena a každé ráno vyprodáno. Cukrárnu Josefa Maršálka jsme si zamilovali na první ochutnání
Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
7 foto Hodnocení 5× Suflé je nadýchaný moučník: Při jeho přípravě musíme dát pozor, aby se nesrazil
9 foto Hodnocení 23× Dort Malakov pro začátečníky: Pochoutka s piškoty, se žloutkovým krémem a jahodami
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
7 foto Loňská vítězka MasterChef Besky přiznala, že v soutěži vařila i podle Topreceptů. A takhle dělá své nebeské lívance
Nechcete si zašpinit kuchařku při vaření? Použijte potravinářskou fólii nebo si udělejte kopie, které si přilepíte na linku