Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
7 foto Hodnocení 5× Suflé je nadýchaný moučník: Při jeho přípravě musíme dát pozor, aby se nesrazil
9 foto Hodnocení 23× Dort Malakov pro začátečníky: Pochoutka s piškoty, se žloutkovým krémem a jahodami
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července: Kam si zajít nakoupit a kde může překvapit víkendový provoz