Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Vůně babího léta, sladké švestky a křupavá drobenka. Rychlý švestkový koláč chutná jako od babičky a příprava je přitom snadná
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
7 foto Hodnocení 5× Suflé je nadýchaný moučník: Při jeho přípravě musíme dát pozor, aby se nesrazil
9 foto Hodnocení 23× Dort Malakov pro začátečníky: Pochoutka s piškoty, se žloutkovým krémem a jahodami
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
12 foto Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Koblížky bolas de Berlim se podobají těm našim, díky žloutkovému krému si je ale zamilujete možná ještě víc
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Staročeský camprat: Bramborák pečený v troubě na sádle voní česnekem a díky roztrhání má neodolatelně křupavou kůrkou