Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
6 foto Hodnocení 65× Jak udělat drobenku ze tří surovin? Křupavá, rychlá čepička nejen na koláče
9 foto Hodnocení 24× Jak dlouho péct bublaninu s drobenkou? Upečte si moučník se šťavnatým ovocem
11 foto Hodnocení 4× Jak udělat žmolenku na koláč? Stačí 3 suroviny a křupavá čepička koláčů je hotová
9 foto Hodnocení 17× Kdy se dává na koláč drobenka? Poradíme správný čas, kdy s ní koláč ozdobit
9 foto Hodnocení 30× Jak se dělá posypka na buchtu? Správný poměr surovin zaručí tu správnou křupavost
6 foto Hodnocení 12× Kdy se dává drobenka na moučník? Poradíme začátečníkům, kdy je ten pravý čas
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Jak na skvělou drobenku nejen na letní koláče? Sázkou na jistotu je poměr 2-1-1. Když jej dodržíte, moučníky budou božské
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby