Žloutkový krém (creme patissiere)
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,15 g |
Tuky | 89,61 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 144,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
Moje poznámka
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 16 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na česneku
Ostluzina před 11 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 57 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 11 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 12 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 13 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 14 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 15 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 15 hodinami
Suroviny:
mléko,
rum,
cukr,
škrob kukuřičný,
žloutek,
pasta vanilková,
máslo
Komentáře (1)