Žloutkový krém (creme patissiere)
Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,15 g |
| Tuky | 89,61 g |
| Vláknina | 0,03 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 144,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
Moje poznámka
Žloutkový krém (creme patissiere)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rzAp
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 31 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Suroviny:
mléko,
rum,
cukr,
škrob kukuřičný,
žloutek,
pasta vanilková,
máslo
Komentáře (1)