15 receptů na nejlepší domácí knedlíky: Vyzkoušejte, co dobrého nás učily naše babičky
Knedlíky podávané jako příloha jsou v naší české kuchyni mimořádně oblíbené a přestože se mnozí vyhýbají jejich nadměrné konzumaci, těžko by se našel někdo, kdo si je alespoň občas s chutí nedopřeje. Na výběr je mnoho typů knedlíků a také celá řada receptů, které se v rodinách předávají jako oblíbený poklad.
Knedlíky nás báječně zasytí, jsou chutné a vydatné. Jejich využití je poměrně univerzální, můžeme je připravit k omáčce i k dušené zelenině, hodí se k masu, některé se dokonce plní. Do bramborových těst, které tak dobře uměly naše babičky, se přidávají předem uvařené nebo dokonce syrové brambory. V našem výběru se zaměříme na knedlíky připravované naslano.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Jemné domácí houskové knedlíky
- Dobré bramborové knedlíky - podrobně
- Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
- Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
- Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
- Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
- Bramborové knedlíky, které mě dostaly...
- Špekové rohlíkové knedlíky
- Bramborový knedlík od maminky
- Domácí houskový knedlík
- Hrníčkové knedlíky malinko jinak
- Houskové knedlíky z prášku do pečiva
- Kynutý knedlík
- Bramborové knedlíky
- Karlovarský knedlík
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře