15 receptů na jídla s podmáslím: Zařaďte tento zdravý produkt do svého jídelníčku
Podmáslí není jen vedlejším produktem při výrobě másla, ale také skvělou surovinou pro pečení i vaření. Přinášíme vám výběr nejlepších jídel s podmáslím, které si zamilujete pro jejich jemnost a chuťovou vyváženost.
Podmáslí dodává pečivu jemnost, moučníkům vláčnost a omáčkám lahodnou chuť. Díky své chuti dokáže vyvážit sladké i slané recepty a přispívá k nadýchanosti těsta. Ať už připravujete lívance, chléb, koláče nebo marinády, podmáslí by ve vaší kuchyni rozhodně nemělo chybět.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
- Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
- Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
- Banánové řezy z podmáslí
- Kuřecí paličky marinované v podmáslí smažené v troubě
- Polévka z podmáslí
- Červená řepa s podmáslím - verrine
- Žíhaná nadýchaná buchta z podmáslí, jablek a kokosu
- Nekynutý chléb z podmáslí a piva
- Gratinované tymiánové brambory s podmáslím, smetanou a sýrem
- Koblížky z podmáslí
- Řimský salát s dresinkem z podmáslí a s medvědím česnekem
- Valašské podlesníky s podmáslím
- Chlebové pagáče s podmáslím
- Ovocné knedlíky s podmáslím
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře