Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 250 kJ / 2 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,38 g |
| Tuky | 53,39 g |
| Vláknina | 27,95 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 408,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YKn
Moje poznámka
Tmavý slunečnicový chléb s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4YKn
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicovy chleb,
slunečnicový domácí chléb z pekárny,
recept na celozrnný tmavý chleba,
slunečnicový chléb recept,
domácí slunečnicový chléb,
slunečnicový chléb z domácí pekárny,
domácí slunečnicový chléb v troubě,
slunečnicovy chleba z pekarny,
slunecnicovy chleb z pekarny,
recept na slunečnicový chleba,
slunečnicový chleba recept,
tmavý chleba z domácí pekárny recepty,
slunečnicový domácí chléb,
tmavý chléb z domácí pekárny,
domaci slunecnicovy chleba,
chleb z podmasli,
chleb s podmaslim,
recepty na domácí tmavý chléb,
chleba s podmáslím,
slunečnicový domácí chleba
Suroviny:
voda,
podmáslí,
olej,
semínka slunečnicová,
sůl,
cukr,
mouka žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (91)
Těsto děláno v domácí pekárně a pak pečeno v klasické troubě.
Platí, že na 500 g mouky se dává 10-14 g čerstvého droždí. To si zapamatuješ snadno