Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašské podlesníky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jgyv
Moje poznámka
Valašské podlesníky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jgyv
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 2 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 6 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 7 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 8 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 8 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 10 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 10 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 10 hodinami
Tématické fráze:
valasske podlesniky,
podlesniky,
placky z podmáslí,
placky podlesníky,
recept na podlesniky,
podlesník,
recepty s podmáslím,
recepty podlesniky,
placky recept z podmáslí,
placky brambory podmáslí,
podlisník,
valašský podlesník,
recept na valašské podlesníky,
valašské podlesníky recept,
brambory podmasli recept,
toprecept podlesniky,
valasske koblížky recepty,
placka s z podmáslí,
valašské domácí bramborové placky,
placky s z podmáslí
Suroviny:
brambory,
podmáslí,
mouka polohrubá,
sůl,
sádlo
Komentáře (11)
K realizaci se patrně hned tak nepřinutím
máti je pekla na plechu vcelku a až posléze je krájela na čtverce
Buďte ráda za svá dítka
Jj, podlesníky posladku v troubě pečené znám důvěrně
Zbaštím (vyjma jedné zelené byliny a římského kmínu na který si ale programově pomaloučku zvykám) všechno a tady jsem si vzpomněl na jídlo, které pro mě bylo tortura nejvyššího stupně
No, chutě prý se mění...
Po desetiletích vyzkoušíme a uvidíme...