Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašské podlesníky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jgyv
Moje poznámka
Valašské podlesníky s podmáslím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jgyv
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 8 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 9 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 10 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 10 hodinami
Tématické fráze:
valasske podlesniky,
podlesniky,
placky z podmáslí,
placky podlesníky,
recept na podlesniky,
podlesník,
recepty s podmáslím,
recepty podlesniky,
placky recept z podmáslí,
placky brambory podmáslí,
podlisník,
valašský podlesník,
recept na valašské podlesníky,
valašské podlesníky recept,
brambory podmasli recept,
toprecept podlesniky,
valasske koblížky recepty,
placka s z podmáslí,
valašské domácí bramborové placky,
placky s z podmáslí
Suroviny:
brambory,
podmáslí,
mouka polohrubá,
sůl,
sádlo
Komentáře (11)
K realizaci se patrně hned tak nepřinutím
máti je pekla na plechu vcelku a až posléze je krájela na čtverce
Buďte ráda za svá dítka
Jj, podlesníky posladku v troubě pečené znám důvěrně
Zbaštím (vyjma jedné zelené byliny a římského kmínu na který si ale programově pomaloučku zvykám) všechno a tady jsem si vzpomněl na jídlo, které pro mě bylo tortura nejvyššího stupně
No, chutě prý se mění...
Po desetiletích vyzkoušíme a uvidíme...