Jak na dokonalé koblihy: Nadýchaný moučník z kynutého těsta usmažíte na oleji
Koblihy patří k masopustu, ale můžeme si je usmažit kdykoliv během roku, třeba na chalupě, když nemáme k dispozici troubu. Smažíme je ve vysoké vrstvě oleje, po usmažení je plníme krémem nebo marmeládou.
Kvásek na kynuté koblihy
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Co patří do těsta na koblihy
Správně nakynuté těsto
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Při smažení musí plavat
Plnění koblih krémem nebo marmeládou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku
Přidáno před 2 hodinami

Vepřová krkovice z pomalého hrnce zavařená do zásoby
Přidáno před 17 hodinami

Hummus s mletým masem - izraelská Hamshuka
Přidáno před 23 hodinami

Květák s cizrnou, fazolkami, hráškem a kokosovým mlékem
Přidáno 29. 5. 2023 09:56

Guláš z hlívy ústřičné s rajčaty, žampióny a mandlemi.
Přidáno 29. 5. 2023 00:01

Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Přidáno 28. 5. 2023 11:21
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.