Jak na dokonalé koblihy: Nadýchaný moučník z kynutého těsta usmažíte na oleji
Koblihy patří k masopustu, ale můžeme si je usmažit kdykoliv během roku, třeba na chalupě, když nemáme k dispozici troubu. Smažíme je ve vysoké vrstvě oleje, po usmažení je plníme krémem nebo marmeládou.
Kvásek na kynuté koblihy
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Co patří do těsta na koblihy
Správně nakynuté těsto
Při smažení musí plavat
Plnění koblih krémem nebo marmeládou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co se jí na Nový rok ve světě? Slováci fandí čočce, Němci se zakousnou do preclíku, Irové si dají chleba s máslem
Jak se vyhnout chybám při zadělávání kynutého těsta, abychom upekli to nejlepší pečivo?
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Komentáře