Pikantní lososový tataráček

rebeka Kuchařka: rebeka

Doba přípravy: 30 min. 3 - 4 porce Ryby 25 názorů

Suroviny

300 g filet z lososa
(bez kůže, čerstvého nebo chlazeného)
2 naťové cibulky (pouze bílou část)
1 feferonka
snítka kopru (nebo hladkolistá petržel)
2 lžíce kaparů
Na zálivku:
mořská sůl
citronový pepř
2 lžičky dijonské hořčice
3 lžíce olivového oleje
šťáva z 1/2 limetky
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očištěný a osušený filet nakrájíme nadrobno, taktéž bílou část z lahůdkové cibulky a feferonku zbavenou jader. Přidáme na jemno nakrájený kopr nebo petrželku a kapary. Necháme v misce.

  2. Suroviny na zálivku prošleháme vidličkou do krémové konzistence a přelijeme jí lososa. Necháme chvilku vychladit a proležet v lednici.

  3. Podle chuti dosolíme.
    Podáváme s bagetkou dokřupava opečenou v topinkovači, bohatě potřenou voňavým česnekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 45 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní lososový tataráček

  • rebeka rebeka(autorka receptu)

    spagetka: děkuju za odzkoušení a foto, jsem ráda, že chutnalo:-):-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Včera jsem dělala tuto dobrůtku k vínku. Měla jsem co dělat, abych si uchránila aspoň porcičku k snídani, neb fotit by nebylo co :-D:-D:-D. Dávala jsem na opečené rohlíky v mikrovlnce.
    Rebí tímto ti děkuji za recept, nedělala jsem naposled a přidávám fotky,;-):-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    no tak to je něco:-!:-!:-)) krása nesmírná a dobrota také. Foto jako z časopisu Rebi:-K musím vyzkoušet, bodík posílám moc ráda Milouši:-!:-)):-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K:-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka(autorka receptu)

    děvčata a hoši;-) moc všem děkuji za zhlédnutí, komentíky i bodíky:-) těší mě to:-K

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    To vypadá nádherně..:-p:yes: Máš kouzelné fotky:-K!

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Super!!!!:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Nadi super, super, super:-p:yes::-D

    Odpovědět

  • rozmarynaH rozmarynaH

    Ukládám, v sobotu bude rodinná sláva a k obědu budou ryby, určitě pár kousků lososa zbyde. Tak teď už vím, co s nimi večer udělám:-D a to si dají určitě všichni:-p:-p. Posílám 13. šťastný bodík:yes:

    Odpovědět

  • Bahula Bahula

    Už v tvém podání velmi lákavé ;-):yes:+

    Odpovědět

  • srettka srettka

    wauu, pritazlive zatisicko:-p:yes: a to aranzmatko:yes:, jeden by slzu pustil, tedy slzu slinnou;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

  • rebeka rebeka(autorka receptu)

    varilamyskakasicku: myšičko, ničeho se neboj, pokud je ryba v pořádku, čerstvá, bude vše v pohodě;-):-K

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    Nadi, líbí se mi Tvůj tataráček tento i ten, co je v podobných od Tebe, asi bych ho měla zkusit, ale zatím jsem si nějak netroufla, ale až udělám, napíši Ti, zatím neznám jeho chuť, ale vypadá to moc pěkně, dávám bodíka za jeho přípravu;-):-K:yes:

    Odpovědět

  • rebeka rebeka(autorka receptu)

    Jumanji: klidně prozradím: u nás v masně 295kč/kg zrovna v akci;-):yes:... a kolik stojí těch 300g si jistě vypočítáte sám (a);-)

    Odpovědět

  • Jumanji Jumanji(neregistrovaný)

    Colombo65:300g lososa za 75 kč ? :-O Chlazený=čerstvý !

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: tatarák z lososa s kapary tatarák z lososa pohlreich lososový tatarák pohlreich losový tatarák lososový biftek tatarák z uzeného lososa pohlreich tatarák z uzeného lososa s kapary tatarák s kapary lososovej tatarák tatarák z lososa recept pohlreich tatarák z lososa podle pohlreicha tatarak z lososa tataraček z lososa lotosový tatarak lodosovy tatarak tatarák z rajčat pohlreich tatarak z lososa s kapari tatarak z losose lotosových tatarák recept tatarák z lososa kapary

Zapomněl/a jsem heslo