Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
Rebarbora poskytuje mohutné řapíky, které po oloupání a spaření používáme jako chutnou náplň sladkých moučníků, koláčů a buchet. Osvědčené recepty nám pomohou upéct lahodné dobroty co nejlépe.
Sklizeň rebarbory
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Jak připravit rebarboru
Jak dochutit rebarboru
Dále rebarboru používáme jednoduchým způsobem - rozložíme ji na připravené těsto a pokračujeme, jak jsme zvyklí. Rebarbora je poměrně kyselá, proto ji obvykle více přisladíme. Jednou z možností je bohatě ji posypat voňavou drobenkou. Rebarboru můžeme dochutit skořicí - její chuť se k ní výborně hodí, podobně jako ke kyselejším jablkům.
Nejlepší koláče s rebarborou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Italský venkovský kotlík těstovin s fazolemi
Přidáno před 1 hodinou

Holandský řízek pečený s bramborami
Přidáno před 4 hodinami

Hraběnčiny brambory
Přidáno před 8 hodinami

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
Přidáno 29. 6. 2022 18:06

Domácí vegan ledňáky bez lepku, mléka, vajec a sóji
Přidáno 29. 6. 2022 13:58

Domácí rýžová smetana
Přidáno 29. 6. 2022 13:37
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.