Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
Rebarbora poskytuje mohutné řapíky, které po oloupání a spaření používáme jako chutnou náplň sladkých moučníků, koláčů a buchet. Osvědčené recepty nám pomohou upéct lahodné dobroty co nejlépe.
Sklizeň rebarbory
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit rebarboru
Jak dochutit rebarboru
Dále rebarboru používáme jednoduchým způsobem - rozložíme ji na připravené těsto a pokračujeme, jak jsme zvyklí. Rebarbora je poměrně kyselá, proto ji obvykle více přisladíme. Jednou z možností je bohatě ji posypat voňavou drobenkou. Rebarboru můžeme dochutit skořicí - její chuť se k ní výborně hodí, podobně jako ke kyselejším jablkům.
Nejlepší koláče s rebarborou
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Komentáře