16 receptů s ředkvičkami: Chutnají jak syrové, tak pečené, grilované či smažené
Ředkvičky se řadí mezi zeleninu, která se na jaře po dlouhých zimních měsících vytahuje z půdy mezi prvními. Štiplavá chuť malých bílo-červených bulviček krásně doplní chutné pomazánky, různorodé saláty, ale i hlavní chody.
Nejčastěji se ředkvičky konzumují zasyrova. To je ale trochu škoda, jelikož i tepelně upravené ředkvičky jsou lahodné. O tom se můžete přesvědčit v následujícím výběru 16 receptů, kde najdete ředkvičky možná i tak, jak by vás vůbec nenapadlo je připravit.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Barevná zeleninová směs z paprik, rajčat, žampionů a ředkviček (à la lečo)
- Sekaná s ředkvičkami
- Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami
- Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
- Omeleta s ředkvičkami a medvědím česnekem s parmezánovým dipem
- Smaženice z ředkviček Dominika Nováka
- Ředkvičky na smetaně
- Housky zapékané s ředkvičkami
- Dušené ředkvičky s tvarůžky
- Grilované ředkvičky s jarní cibulkou
- Smažené ředkvičky
- Naložené ředkvičky
- Lehký bramborový salát s ředkvičkami
- Ředkvičková pomazánka se špenátem
- Myšky z ředkvičky
- Kozí sýr s ředkvičkami
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře