Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka se špenátem

Dobrá pomazánka přijde vždy k chuti, ať už ke svačině, nebo třeba ke snídani. Na jaře si ji připravte z orestovaných ředkviček, baby špenátu a pro vůni přidejte trochu česneku. Skvěle bude chutnat na celozrnném pečivu.

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie179 kJ /
43 kcal
Bílkoviny0,96 g
Tuky1,60 g
Vláknina2,62 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy4,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Ředkvičky omyjeme a nastrouháme. Stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Krok 2: Na másle zpěníme šalotku, přidáme ředkvičky a listy špenátu. Osolíme, opepříme a přidáme česnek. Vše podusíme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Krok 3: Necháme vychladnout, vmícháme hořčici a majonézu (nebo sojanézu).

TIP: 16 zajímavých receptů s ředkvičkami

Zveřejněno 29. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjDQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka se špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjDQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Tématické fráze:
jarní pomazánka se špenátem a ředkví

Suroviny:
cibule šalotka, máslo, ředkvičky, špenát baby, česnek, hořčice, majonéza, sůl, pepř mletý

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu