uvařila 3. 3. 2015 13:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2015 13:00
brambory, mouka pohanková, brynza, tvaroh polotučný, cibule, zelí kysané, slanina anglická
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Jarní cibulka: Nositel prvních čerstvých vitamínů! Vypěstovat ji můžete i ve sklenčice