uvařila 3. 3. 2016 14:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2016 14:48
brambory, mouka hrubá, krupice, vejce, sůl, cibule, zelí kysané, olej, mouka hladká, maso uzené
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Co se jedlo v dobách Sámovy říše? Kaše se mastila lněným olejem, maso bylo na talíři každý den a výjimkou nebyl ani kůň