uvařila 27. 2. 2011 14:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2011 14:26
voda, podmáslí, ocet, olej, cukr, sůl, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, mouka žitná, kmín celý, kmín drcený, koření chlebové, droždí sušené, paštika, máslo, sýr plátkový
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný
Německý Silvestr a Nový rok: Nesmí chybět aspoň porce kysaného zelí pro každého a koblihy plněné hořčicí
Grilování levou zadní: Jaké oleje použít na marinádu a čím ji nejlépe dochutit?