uvařila 7. 3. 2022 03:10
Dala jsem tam trochu čokolády, proto ta barva. Tvar je způsoben kanadskou formou - hezké bábovkové formy tu nejsou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 3. 2022 03:10
Dala jsem tam trochu čokolády, proto ta barva. Tvar je způsoben kanadskou formou - hezké bábovkové formy tu nejsou.
máslo, cukr krupice, mouka polohrubá, ořechy vlašské, mléko, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilkový, tuk, mouka hrubá, poleva čokoládová
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 18:05
Přidáno 26. 5. 2024 15:20
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby
Českem s chutí: Kyselo, které vás postaví na nohy a polévky jako drn. Ochutnejte Krkonoše!