uvařila 24. 2. 2013 16:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2013 16:55
vejce, cukr krystal, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, sůl, kompot jahodový, zlatý klas, cukr krystal, sirup jahodový, cukr vanilkový, smetana, cukr moučkový
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Palačinky z tvarohu a pudinku jsou díky tvarohu úžasně vláčné a nadýchané, vanilkový pudink jim dá jemnou vůni
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století