uvařil 12. 7. 2016 19:31
Maso se louhuje v kořeněném odvaru.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 7. 2016 19:31
Maso se louhuje v kořeněném odvaru.
pepř černý, jalovec, koření nové koření, bobkový list, sůl, plec kančí, cibule, kmín celý, máslo, slanina anglická, rum, víno červené suché, vývar hovězí, šťáva citronová, mouka, jíška
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 08:31
Španělský salám chorizo umí udělat z obyčejných těstovin delikatesu. Kam se ještě hodí?
Kedlubna, zelí, ředkvičky nebo pórek na grilu: Které druhy se nejrychleji opečou a které pak nejlépe chutnají?
50 nejoblíbenějších polévek světa: Top desítce vládne Asie, českou česnečku předběhla slovenská kapustnica. Které další se umístily?