uvařil 19. 11. 2011 19:16
Kančí plec na majoránce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 11. 2011 19:16
Kančí plec na majoránce
plec kančí, mrkev, cibule, majoránka čerstvá, špek uzený, kost, tymián, jalovec, rozmarýn, sůl hrubá, hořčice plnotučná
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Českem s chutí: Víte, co je štrachanda nebo mětánky? Vítejte v chodské kuchyni!
Recenze pražských minipivovarů: Brutálně pálivý Prosecký masakr od Beznosky je pivo pro otrlé