uvařil 7. 11. 2016 08:52
Karbanátky v červené omáčce s cizrnou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 11. 2016 08:52
Karbanátky v červené omáčce s cizrnou
maso mleté, vejce, pepř mletý, sůl, sýr nastrouhaný, olej olivový, olej rostlinný, cibule bílá, rajče, cizrna, olej olivový, vývar kuřecí, bazalka čerstvá, brambory, sůl, petrželka hladkolistá, máslo
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 13:52
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Králík nadivoko se smetanovou omáčkou: Divoké koření mu dodá šmrnc, hotový je do hodiny a příprava je neuvěřitelně snadná
Tatranský čaj: Slavný nápoj slovenských velehor má i nealko verzi, kam patří žloutky a voňavá skořice. Zahřeje a božsky chutná
Přebytečný výpek ze slaniny? Nevyhazovat! Máme pro vás 4 skvělé tipy, jak si s ním poradit