Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky v červené omáčce s cizrnou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 11. 2016 09:52

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie6 564 kJ / 1 569 kcal
Bílkoviny94,00 g
Tuky104,14 g
Vláknina8,81 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 929 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy59,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept také krok za krokem na http://www.mojetara.cz/recipe/karbanatky-v-cervene...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mojetara

8. 11. 2016 17:12

nanny: Jo, dobrý nápad, tentokrát jsem se držel zpátky. :-)

nanny

8. 11. 2016 15:17

<3omacku delavam podobnou a do karbenatek bych jeste pridala cesnek,ale je to dobrota:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept z cizrny cizrna recept řepkový karbanátky cizrna recepty co se zbylýma karbanátkama karbanátky z mletého masa a cizrny karbanátek 400 g mleteho masa karbanátky s mletým masem a cizrnou karbanatky na pánvi masové karbanatky s cizrnou omáčka s karbanátky karbanatky v tomate omáčka ke karbenatkum karbanatky s masem a cizrnou rajcatova omacka s cizrnou kuličky z mletého masa s cizrnou karbanátky v omáčce

Suroviny: maso mleté, vejce, pepř mletý, sůl, sýr nastrouhaný, olej olivový, olej rostlinný, cibule bílá, rajče, cizrna, olej olivový, vývar kuřecí, bazalka čerstvá, brambory, sůl, petrželka hladkolistá, máslo

TopRecepty.cz

Karbanátky v červené omáčce s cizrnou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rljp