uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
srdce vepřové, cibule, okurky sterilované, žampióny, pasta sardelová, hořčice plnotučná, smetana ke šlehání, bobkový list, pepř, šťáva citronová, mouka hladká, olej, cukr, sůl
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Falešné krkonošské kyselo: Do náhražky tradiční polévky patří kyselé houby a vylepšit ji můžete smaženými vajíčky
Dort pro prezidenta T. G. Masaryka: S vůní mandlí a čokolády podle receptu slavné Marie Janků-Sandtnerové chutná božsky
Má zákazník v restauraci zodpovídat za nezávadnost potravin? Volovina nebo špatná zkušenost, neshodují se šéfkuchaři