Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 911 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,03 g |
Tuky | 66,17 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 726 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Znám recept na Vídeňské vepřové srdce, které jsem si vylepšila o žampiony a dala úplně jinej poměr koření a udělala jsem dobře, ani nevím, zda bude na zítra, ale musí, knedlíků mám habaděj.
Kdo nemá rád v omáčce koření a cibuli, může jí přecedit, než se dá maso!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 6. 2012 20:38
Veronika.Hrozna:Verunko, ani nevíš, jak moc jsi mě potěšila Zároveň jsem si uvědomila, že už jsem ho dlouho nedělala a mám tu srdíčka 2, tak to musím napravit, nám to taky moc chutná a taky jsme dvá.
Srdíčka si kup vepřová, já to z nich dělám a jsou z masa téměř nejlevnější
Díky, že jsi to uvařila
13. 6. 2012 20:31
misza:Proč srdíčko ne ?
13. 6. 2012 20:21
Výborné nemá to chybu,jenom kde vzít další srdíčka z divočáka na další repete. Chutnalo nám tak,že nezustalo nic.Dva jsme schlamstli všechno k obědu. Dala jsem 3 bobkové listy a asi 20 koření a přidala jsem jednu malou celou cibulku do vody na vaření. Dala jsem smetanu na vaření 250 ml. Dávám bod velký jako slon. Jediné co zbylo ,byl knedlík
30. 5. 2012 18:45
Bibinka:Bibinko ,ne každý rok se zadaří, už bylo i tak, že byli dva bažanti a dva ušáci a to bylo vsjo. Ale než je vyberu z mrazáku jdu zkontrolovat jestli mám sardelovou pastu,ta se tady hodně ztrácí v otevřeném vesmíru a pak to ten "vesmír" zatlouká.
30. 5. 2012 18:26
Veronika.Hrozna:Verunko, tak ty srdíčka ti závidím, tohle bylo moc dobré papů, to tě nezklame-uvidíš
30. 5. 2012 17:31
Myslim,že to stojí za vyzkoušení ! Mám v mrazáku dvě srdce z divočáka !
27. 6. 2010 13:44
Bibi srdíčko bychom doma nejedli, ale omáčka vypadá skvěle Ukládám a vyzkouším to z jater
26. 6. 2010 16:29
Já jsem srdce nedělala už hodně let, u nás vnitřnosti nejedí, ale mám ho ráda a to tvoje by mi určitě chutnalo ...bodík už šel dřív
26. 6. 2010 16:11
Bibi,ja tiež dosť často robím srdiečka (väčšinou podľa teba) a toto si ukladám už len kvôli tej paste.Je to dobrý nápad,sardelovú pastu som prvý raz jedla u kamaráta na obložených chlebíčkoch a hneď som sa pýtala jeho mamy čo to tam dala
Bod
26. 6. 2010 14:30
Bibi, srdíčko mám ráda a s tou pastou a žampiony může být super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kuřecí "rillettes"v PH
Přidáno před 6 hodinami

Bramborová roláda s mletým uzeným masem
Přidáno před 12 hodinami

Rybízový koláč se sněhovou čepicí
Přidáno 2. 7. 2022 20:17

Muffiny se směsí drobného ovoce
Přidáno 2. 7. 2022 09:51

Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy
Přidáno 2. 7. 2022 09:33

Panenka v paprikové omáčce
Přidáno 2. 7. 2022 08:42
Právě bylo uvařeno:

Kuřecí uzené v kyselém zelí dušené
uvařil/a valter5044
před 2 hodinami

Domácí nudle s mákem
uvařil/a katka.vlaskovska
před 6 hodinami

Salát s cottage sýrem
uvařil/a monyss
před 6 hodinami

Cukeťák II
uvařil/a Jan Vrba
před 7 hodinami

Rajčatový salát s majolkou
uvařil/a Jan Nemec
před 7 hodinami

Vepřenky z trouby
uvařil/a Mariis
před 9 hodinami

Rybízová bublanina-jednoduchá
uvařil/a Adrienkaaa
před 11 hodinami

Králík na pepři (podle srnčího)
uvařil/a Svatka1
před 11 hodinami

Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
uvařil/a Grebo3
před 11 hodinami

Pečená švestková povidla
uvařil/a macmic
před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřové srdce recept vepřové srdce srdce z divočáka vaříme se sardelovou pastou srdce divocak omacka vepřové srdce na žampionech recept na veprove srdce vepřové srdce na sardelích kořenšné srdce-recept srdce se žampiony vídeňské vepřové srdce vepřové srdce na sterilovaných žampionech kořeněné srdce-recept vídenské srdce-recept srdce z divocaka recept videnske srdce recept vepřové srdce na houbách varime veprove srdce recept srdicko z divocaka maso se sardelovou pastou
Suroviny: srdce vepřové, cibule, okurky sterilované, žampióny, pasta sardelová, hořčice plnotučná, smetana ke šlehání, bobkový list, pepř, šťáva citronová, mouka hladká, olej, cukr, sůl
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojnz
10 názorů