uvařila 10. 8. 2009 07:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2009 07:53
mrkev, krupice dětská, voda, sůl, kmín drcený, máslo, vývar zeleninový, vejce, nať petrželová
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Jedlík testuje nejbizarnější kuchyně: Italský Casu marzu je sýr jen pro odvážné