uvařila 27. 8. 2009 13:25
příprava masíčka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2009 13:25
příprava masíčka
maso kuřecí, rajče, okurky sterilované, česnek, máslo, sůl, pepř, cibule, smetana kysaná, protlak, hořčice
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Filmové hostiny: Herci ze Slunce, seno, erotika si do Itálie opravdu přivezli vlastní jídlo
Jak připravit slovenský řízek? Spojení mletého vepřového masa a uzeného oštiepku chutná perfektně