uvařila 7. 1. 2009 18:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 1. 2009 18:01
brambory, těstoviny mašličky, flíčky, slanina anglická, maso uzené, cibule, pórek, česnek, tuk, vegeta, česnek mědvědí, petržel, pažitka, smetana, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny