uvařil 23. 1. 2011 20:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 1. 2011 20:08
mouka hladká, cukr moučkový, vejce, soda jedlá, koření do perníku, tuk hera, med tekutý, kakao
Přidáno před 31 minutami
Přidáno před 51 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Nejčastější mýty o mléce lidi stále straší: Obsah škodlivých hormonů, přidaný cukr ani zabraňování hubnutí se přitom nekoná