uvařil 25. 2. 2010 09:24
Kačenka tady je s kostí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 2. 2010 09:24
Kačenka tady je s kostí.
kachna, maso uzené, slanina uzená, žemle, mléko, vejce, petrželka, bok vepřový, sůl, kmín celý, pepř, květ muškátový, ořech muškátový, česnek, zelí červené, víno červené, cibule, sádlo, mouka hladká, ocet, cukr, koření nové koření, bobkový list, sůl, kmín celý
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Retro okénko: Kdo vymyslel mouřenína z obalu legendární Kofily?