Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná kachna s divokým zelím

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 2. 2010 10:24

Suroviny

Porce: 6 i více

Nutriční hodnoty

Energie30 109 kJ / 7 196 kcal
Bílkoviny350,52 g
Tuky497,25 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 6,37 g
Sůl12,83 g
Sacharidy264,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kachna se špatně dělí na 6 a více porcí. Proto jsem kdysi zavedl tuto úpravu pro spravedlivější dělení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 2. 2010 14:29

krásný popis veškerých prací moc se mi to líbí a oceňuji,určitě vyzkouším.;-)dávám :yes::-K

clupmi clupmi

25. 2. 2010 13:33

Líbí se mi finta s mřížkou ze špejlí:yes:Přidal jsem si do oblíbených a přidělil jsem plusový bodík i když jsem ji nejedl. Dovedu si to živě představit:-))Dávám palce nahoru (i ty na nohách):yes::yes::yes::yes:
www.clupmi.blog.cz

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2010 13:00

:yes::yes::-p moc hezká kachnička!!

yanull yanull

25. 2. 2010 12:12

Kachnička je radost pohledět,:-p ale když já nejraději obírám ty kosti, ale bod si určitě zaslouží, i za ten podrobný popis, jak s ní naložit. :yes:

zizala zizala (moderátorka)

25. 2. 2010 12:07

Nádhera...královské dělení je bezva nápad a ty bosáky k tomu...už to vidím na talíři :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit kachnu kachna se zelím pečená kačena s nádivkou nadívaná kachna jak vykostit kachnu divoká kachna s nádivkou pečená kachna s nádivkou kachna s nadivkou pečená kachna nadívaná příprava divoké kachny kachna recepty recepty kachna s nadivkou divoká kachna příprava jak naložit kačenu vykostit kachnu naložit kachnu kačena s nádivkou vykoštění kachny nadívaná kačena priprava kachny divoke

Suroviny: kachna, maso uzené, slanina uzená, žemle, mléko, vejce, petrželka, bok vepřový, sůl, kmín celý, pepř, květ muškátový, ořech muškátový, česnek, zelí červené, víno červené, cibule, sádlo, mouka hladká, ocet, cukr, koření nové koření, bobkový list, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Nadívaná kachna s divokým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqQr