Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná kachna s divokým zelím

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

25. 2. 2010 10:24

Suroviny

Porce: 6 i více

Nutriční hodnoty

Energie24 476 kJ / 5 850 kcal
Bílkoviny305,90 g
Tuky488,98 g
Vláknina1,79 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 5,38 g
Sůl12,77 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kachna se špatně dělí na 6 a více porcí. Proto jsem kdysi zavedl tuto úpravu pro spravedlivější dělení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Simona Skolakova

25. 2. 2010 14:29

krásný popis veškerých prací moc se mi to líbí a oceňuji,určitě vyzkouším.;-)dávám :yes::-K

clupmi

25. 2. 2010 13:33

Líbí se mi finta s mřížkou ze špejlí:yes:Přidal jsem si do oblíbených a přidělil jsem plusový bodík i když jsem ji nejedl. Dovedu si to živě představit:-))Dávám palce nahoru (i ty na nohách):yes::yes::yes::yes:
www.clupmi.blog.cz

JanaDorazinova

25. 2. 2010 13:00

:yes::yes::-p moc hezká kachnička!!

yanull

25. 2. 2010 12:12

Kachnička je radost pohledět,:-p ale když já nejraději obírám ty kosti, ale bod si určitě zaslouží, i za ten podrobný popis, jak s ní naložit. :yes:

zizala

25. 2. 2010 12:07

Nádhera...královské dělení je bezva nápad a ty bosáky k tomu...už to vidím na talíři :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit kachnu kachna se zelím pečená kačena s nádivkou nadívaná kachna jak vykostit kachnu divoká kachna s nádivkou pečená kachna s nádivkou kachna s nadivkou pečená kachna nadívaná příprava divoké kachny kachna recepty recepty kachna s nadivkou divoká kachna příprava jak naložit kačenu vykostit kachnu naložit kachnu kačena s nádivkou vykoštění kachny nadívaná kačena priprava kachny divoke

Suroviny: kachna, maso uzené, slanina uzená, žemle, mléko, vejce, kopřivy, petrželka, pažitka, bok vepřový, sůl, kmín celý, pepř, květ muškátový, ořech muškátový, česnek, zelí červené, víno červené, cibule, sádlo, ocet, cukr, koření nové koření, bobkový list, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Nadívaná kachna s divokým zelím

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqQr