uvařil 23. 2. 2015 12:57
V případě tohoto dezertu se pyré nespojuje pudinkem, ale želatinou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 2. 2015 12:57
V případě tohoto dezertu se pyré nespojuje pudinkem, ale želatinou...
calvados, želatina, jablko, cukr krupice, cukr skořice, voda, citron, tvaroh měkký, cukr moučkový, smetana ke šlehání, piškoty cukrářské, čokoláda hořká, smetana zakysaná, zdobení cukrářské (pecičky), zdobení filigránky
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Staročeská tvarohová pomazánka rozhuda voní česnekem a bylinkami a na jaře nám dodá sílu
Náš život s celiakií aneb O hledání těch nejlepších palačinek pro Áňu. Tyhle pohankové to vyhrály na celé čáře
Grilování levou zadní: Jak grilovat cuketu na předkrm, přílohu i jako hlavní chod. Na co si dát pozor