uvařil 7. 6. 2010 13:28
Z druhé strany necháme ještě na kůrčičku kůže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2010 13:28
Z druhé strany necháme ještě na kůrčičku kůže
kuře, sůl, pepř, cibule, slanina anglická, olej, pivo světlé, rozinky, cukr, bobkový list
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Celer trochu jinak: Zkuste jej nakládaný s falafelem, v polévce s jablkem a nebo v podobě celerových lívanečků!
Farmář Josef Pech radí, jak nakupovat brambory: Neberte ty viditelně poškozené, dobrá brambora vydrží i horší podmínky, říká
Římané věřili, že přináší štěstí: Celer je přírodní afrodisiakum plné vitamínů