uvařila 21. 11. 2010 13:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 11. 2010 13:54
kýta jehněčí, rozmarýn čerstvý, česnek, bobkový list, sůl, šťáva citronová, pepř černý, kmín drcený, vývar masový, víno bílé suché, olej, cibule, brambory, rajče, okurka salátová
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Retro okénko: Zeleninová obloha je český fenomén. Lidé ji milují, šéfkuchaři nenávidí
Českem s chutí: V Praze se vařívala černá chlebová polévka i kachna na zázvoru
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník