uvařil 13. 11. 2019 07:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 11. 2019 07:52
filet z ryb, sůl, ocet, voda, cukr, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, cibule, zelenina sterilovaná, feferonka, pepř mletý, olej, cukr krystal, sůl, pepř mletý, voda, ocet
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoce v době královny Viktorie: Ta měla na talíři pečenou labuť, poddaní hustou kaši a zeleninu, všichni pak speciální vánoční dort
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Římské saturnálie byly předchůdci Vánoc. Na hostinách se jedlo sele na rožni s vinnou omáčkou i koláčky s nezvyklým kořením