uvařila 6. 6. 2017 14:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 6. 2017 14:56
kližka telecí, pepř mletý, sůl, mouka hladká, cibule, máslo, olej olivový, rajče drcené, víno bílé, vývar hovězí, petrželka, citron, česnek
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Korunou ovocných knedlíků je posypka! Zkuste smaženou strouhanku nebo strouhaný perník