uvařila 29. 4. 2016 19:08
Část naloženého bůčku můžeme nakrájet na tenké plátky a podávat jako studenou chuťovku s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2016 19:08
Část naloženého bůčku můžeme nakrájet na tenké plátky a podávat jako studenou chuťovku s pečivem
bůček vepřový, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř, sůl, omáčka chilli sladká, olej, paprika sušená sladká, česnek granulovaný, kmín drcený, sůl, alobal, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
V Peru věští z brambor, v Irsku hází chlebem o zeď. Jak se slaví Silvestr ve světě?