uvařila 20. 6. 2018 17:43
natřený korpus marmeládou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 6. 2018 17:43
natřený korpus marmeládou
bílek, žloutek, sůl, cukr, olej, mouka hladká, mléko, pudink čokoládový, pudink vanilkový, čokoláda na vaření, cukr vanilkový, cukr moučkový, máslo, marmeláda, rum
Přidáno před 48 minutami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník
Znáte sakrajdu? Dokonalý perníkový závin s povidly můžete využít i místo cukroví!
Jak podle cukráře Josefa Maršálka dovést k dokonalosti laskonky a makronky? Fígl je v přípravě italského a švýcarského sněhu