Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
olca1983 uvařila 9. 6. 2024 12:28 Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev
MasterChef Česko se na podzim vrátí na obrazovky. Co přinese nová řada oblíbené kulinářské reality show?
5 foto Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?