uvařila 13. 2. 2011 17:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2011 17:43
vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh, tyčinka ledové kaštany, kakao, smetana, cukr moučkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, mléko, želatina, kompot broskvový
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Kečup, sugo nebo passata… Vyznáte se v nejznámějších rajčatových omáčkách?
Jídlo ve vlacích Českých drah může být zážitkem, říká šéfkuchař Tomáš Popp. Vždyť ho připravuje kuchařská reprezentace