uvařila 10. 8. 2015 19:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2015 19:02
hořčice dijonská, tymián sušený, česnek, sůl, pepř černý, kotleta vepřová, mrkev, brambory, cibule, olej olivový, máslo
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením