uvařila 3. 6. 2014 20:45
Pod tlakem vaříme 40minut.Poté zahustíme,přidáme česnek a provaříme 10minut.Podáváme s rýží,nebo s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2014 20:45
Pod tlakem vaříme 40minut.Poté zahustíme,přidáme česnek a provaříme 10minut.Podáváme s rýží,nebo s bramborem
srdce vepřové, slanina gazdovská, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, paprika sušená sladká, kmín celý, libeček čerstvý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kedlubna, zelí, ředkvičky nebo pórek na grilu: Které druhy se nejrychleji opečou a které pak nejlépe chutnají?
Retro cukroví: Sandokanovy oči ze tří vrstev, domácí čokoláda ve formičkách nebo falešné Ferrero Rocher přijdou k chuti i dnes
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej