uvařila 3. 6. 2014 20:45
Pod tlakem vaříme 40minut.Poté zahustíme,přidáme česnek a provaříme 10minut.Podáváme s rýží,nebo s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2014 20:45
Pod tlakem vaříme 40minut.Poté zahustíme,přidáme česnek a provaříme 10minut.Podáváme s rýží,nebo s bramborem
srdce vepřové, slanina gazdovská, olej, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, paprika sušená sladká, kmín celý, libeček čerstvý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Přidáno 14. 6. 2024 13:56
Přidáno 14. 6. 2024 13:25
MasterChef Česko: Fantastický holandský řízek! Víte, jak ho mít co nejvíce šťavnatý?
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?
Do originálního receptu na kuřecí perkelt patří jen 5 surovin. Vylepšení vývarem nebo protlakem nám Maďaři jistě odpustí