uvařila 16. 5. 2010 18:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 5. 2010 18:35
cizrna, paprika sušená sladká, sůl, vegeta, majoránka, koření provensálské, bujón zeleninový, cibule, olej, mrkev, petržel, celer, kukuřice, brokolice, květák, brambory, protlak rajčatový, mouka hladká
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Jídlo jako lék: Tyhle české superpotraviny posílí imunitu, zlepší pleť a zpomalí stárnutí!
Polská kuchyně: To není jen bigos. Znáte třeba speciální vepřový kotlet schabowy?