Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí turecký med v oplatce je krásně měkký a vyjde jen na 10 Kč! Příprava je snadná a zvládne ji každý Pavla Šmikmátorová
Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat
Jídelní rozmary slavných: Kate Perry dodržuje „pětifaktorovou dietu“, ale ráda si pochutná na této quesadille se šťavnatou náplní
Jak to bylo, šéfe? Pohlreich házel hlášky na Moravě. Oslňte strávníky květákovou polévkou s tvarůžky 10. 5. 2022 Iva Strnadová
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález? 9. 5. 2022 Iva Strnadová
V Prostřeno se dnes bude připravovat Club sandwich z hráčských doupat. Jak se správně dělá? 5. 5. 2022 Iva Strnadová
Thajská polévka Tom kha kai z pořadu Prostřeno? Máme tajné tipy přímo od thajské babičky 3. 5. 2022 Iva Strnadová
Prostřeno v tomto týdnu okouzlí thajskou kuchyní i klasickou českou svíčkovou. Zkuste ji podle našeho receptu! 2. 5. 2022 Iva Strnadová
Prostřeno vietnamskou notou: Co se bude vařit a co nám prozradila Vietnamka Lien Quan o zásadách stolování? 29. 4. 2022 Iva Strnadová
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku 25. 4. 2022 Iva Strnadová
Prostřeno bude tento týden plné mezinárodních chutí. Víte, jak připravit profiterolky? 25. 4. 2022 Iva Strnadová
Prostřeno v pivovaru: Jak ladí jedlé květy s pivem? Co z květinových záhonů můžete sníst? 22. 4. 2022 Iva Strnadová
V Prostřeno se bude smažit! Jak na legendární plumlovský řízek, který dříve stával 15 Kčs? 13. 4. 2022 Iva Strnadová