Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 4 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 4 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 8 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
21. 9. 2015 17:21
lencas:Na gulas muzes pouzit i hovezi zadni, nebo tzv. podpleci, to je libove a pritom ne suche a cenove prijatelnejsi, nez zadni.Z veprove kyty muzes klidne udelat i gulas, ale bude maso sussi.Nam to ovsem take nevadi.Na peceni pouzij kotletu vcelku, doporucuji pect pod poklopem, odklopit az na samem konci na kurcicku.
Na vypecky bych pouzila nejspise libovou plec.Preci jen se ty kousky maji daleko vetsi tendenci vysusit, nez kdyz peces libove maso v celem kuse.
Z krutich prsou delavam i "svickovou", z vykosteneho krutiho stehna, prodava se jiz predpripravene, delavam gulas, segedin, pecu...
21. 9. 2015 17:02
21. 9. 2015 17:00
to víte mám ráda řízky kveták langoše,... ale bez fritáku problém a mám jen starou remosku, jednu plotýnku , zcela bez trouby
21. 9. 2015 16:17
Voda se musí vařit, nebo stačí jen horká?
21. 9. 2015 15:34
mně se osvědčilo ponořit osmažené (květák, řízek, karbanátek) na několik vteřin do vroucí vody, kupodivu to funguje smažené pak není nasáklé tukem většina tuku zůstane ve vodě a chuťově to není poznat. Kdysi to doporučila kamarádce doktorka, když měla mononukleózu.
21. 9. 2015 14:46
21. 9. 2015 14:16
lencas: další od Drobka:
http://www.toprecepty.cz/recept/29101-smazeny-kvet...
od yanull:
http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...
a dokonce Řízky v jogurtu (pečené v troubě) od Iljuši:
http://www.toprecepty.cz/recept/4594-rizky-v-jogur...
21. 9. 2015 14:13
21. 9. 2015 14:12
21. 9. 2015 14:11
http://www.toprecepty.cz/recept/13321-kvetak-smaze...
21. 9. 2015 14:08
http://www.toprecepty.cz/recept/44964-obed-ci-vece...
a docela mi to chutnalo.
21. 9. 2015 14:05
Můžeš použít i krůtí, králíka, nutrii...
S květákem v troubě nemám zkušenosti, ale někde tady rcp určitě je.
21. 9. 2015 13:54
@Lencas - co kdybys ho dala do trouby? Nemám s tím zkušenosti, ale napadlo mě to - dělám takhle pečenýho smaženýho králíka v troubě a chystám se tak dělat i karbenátky (pečený v troubě), možná by to šlo i s květákem?
21. 9. 2015 13:34
nemám friták, dá se kveták,... obalit a usmažit, aby nebyl nasáklý olejem jako z pánvičky ?
nesmím ted nic moc mastného a tučného a nejak si nevím rady
21. 9. 2015 12:47
Předchozí 1 … 1202 1203 1204 1205 1206 … 2371 Další