Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 295 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,88 g |
Tuky | 9,96 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 33,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hraška zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng7l
Moje poznámka
Hraška zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng7l
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 6 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 5 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 7 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 8 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 9 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 9 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 10 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 10 hodinami
Tématické fráze:
hraška recepty,
co je hraska,
hraška,
hraška diskuse,
co je to hraška,
bezlepková zavářka,
co to je hraška,
zavářka,
hraška recept,
hraška diskuze,
recepty hraška,
hraška směs recepty,
hraška na obalení,
hraška použití,
bezlepková dieta hraška,
zavářka recept,
hraska do polevky,
zavarka do polevky z hrasky,
zdrava zavarka,
kapusta v hraška
Suroviny:
hraška,
vejce,
voda,
sůl,
vývar hovězí,
kapusta růžičková
Komentáře (21)
Socatko, dostala jsi me - takhle jsem se uz dlouho nezasmala
a stáhla jsem to odtud: http://www.vegetarian.cz/recepty/hlav/obalovat%20v... tak si to projdi, je to docela užitečná pochutinka