Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 295 kJ / 310 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,88 g |
| Tuky | 9,96 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 33,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hraška zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng7l
Moje poznámka
Hraška zavářka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng7l
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 19 minutami
Kokosové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 13 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční panettone
Myska311 před 13 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 1 hodinou
Jehněčí guláš
stanavokr před 3 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 5 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 11 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 11 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 11 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 11 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 13 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
hraška recepty,
co je hraska,
hraška,
hraška diskuse,
co je to hraška,
bezlepková zavářka,
co to je hraška,
zavářka,
hraška recept,
hraška diskuze,
recepty hraška,
hraška směs recepty,
hraška na obalení,
hraška použití,
bezlepková dieta hraška,
zavářka recept,
hraska do polevky,
zavarka do polevky z hrasky,
zdrava zavarka,
kapusta v hraška
Suroviny:
hraška,
vejce,
voda,
sůl,
vývar hovězí,
kapusta růžičková
Komentáře (21)
Socatko, dostala jsi me - takhle jsem se uz dlouho nezasmala
a stáhla jsem to odtud: http://www.vegetarian.cz/recepty/hlav/obalovat%20v... tak si to projdi, je to docela užitečná pochutinka