Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 618 kJ / 1 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,75 g |
| Tuky | 40,27 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 246,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku smícháme se všemi přísadami, necháme 20 minut odpočinout.
Krok 2: Smažíme palačinky na kapce oleje.
Krok 3: Mažeme různými druhy marmelád a srolujeme.
Krok 4: Krájíme na 2-3 cm kolečka, která napichujeme na špejle.
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinkový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynkR
Moje poznámka
Palačinkový špíz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynkR
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 18 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 19 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 20 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 21 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 7 minutami
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 33 minutami
Trubičky
Eva1mamina před 42 minutami
Špenát se smetanou
magdalenka před 44 minutami
Škvarky z trouby
magdalenka před 46 minutami
Tmavé rohlíčky plněné krémem
KikuLina před 1 hodinou
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
jirka1943 před 1 hodinou
Tvarohová štola
brtna před 2 hodinami
Anglické palačinky
Jonáš před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 5 hodinami
Tématické fráze:
palacinkove spizy s ovocem,
servírování štrůdlu fotogalerie,
klokani spiz,
servírování špízů,
palačinkový špíz slaný
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
voda minerální,
vejce,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr,
sůl,
olej,
jahodová marmeláda,
povidla švestková,
nutella,
špejle
Komentáře (14)
Prosím máš v receptu 250 g mouky na 250 ml tekutin, je to správně?
Vím, že tam máš ještě dvě vejce, ale těch tekutin mi připadá málo