Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

27. 3. 2008 13:42

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 9. 2023 21:35

Občas křenovou omáčku uvařím, lepší je z čerstvého křenu, ale tentokrát jsem neměla a tak jsem použila Krenex. Přidala jsem foto a pět hvězdiček. :-K

Iljusa Iljusa

19. 7. 2009 08:39

vynikající - klidně by mi stačilo k tomu vařené vajíčko ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: křenová omáčka recept křenová omáčka hovězí jazyk s křenovou omáčkou recepty křenová omáčka recept na křenovou omáčku recept křenová omáčka krenova omacka s uzenym křenová omáčka s uzeným jazykem babiččina křenovka veprovy jazyk s krenovou omackou hovězí jazyk recept křenová omáčka recepty hovězí jazyk recept - křenová omáčka kuře s krenovou omackou vepřové jazyky v křenové omáčce omacka krenova uzený jazyk v křenové omáčce moravská křenová omáčka uzený hovězí jazyk recept s křenovou omáčkou

Suroviny: máslo, mouka hladká, mléko, smetana na vaření, křen, sůl, pepř bílý mletý, cukr, šťáva citronová, maso uzené, knedlík houskový

TopRecepty.cz

Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l1l