Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 420 kJ / 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 4,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr rybí pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPyr
Moje poznámka
Fofr rybí pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPyr
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybí pomazánka s lučinou,
rybí pomazánka z lučiny,
rychla rybí pomazánka,
rybí pomazánka se zeleninou,
rybí pomazánka rychlá,
rybí pomazánka,
hořka rybi pomazanka,
lehká rybí pomazánka,
rybí pomazánka s lučiny,
rybi pomazánka recept,
rybí pomazánka s majonézou,
rybi pomazanka rychlá,
rybí pomazánka lehká,
fofr recept,
recept na rybí pomazánku,
pomazánka rybí s lučinou,
naslehana rybičková pomazánka ze sardinek,
rybí pomazanka pro děti,
lehka rybičková pomazanka sproty,
pomazánky pro horké dny
Suroviny:
šproty uzené,
cibule,
hořčice plnotučná,
lučina,
sůl,
pepř
Komentáře (3)